What's up?

Här har det inte hänt så mycket, jobbar på som vanligt. Har just avslutat två potioner köttbullar, potatismos och gräddsås :) Mumsfillibabba! Vi körde på pappas recept även denna gång och det blev mycket lyckat.
Idag har det varit ganska tråkigt väder så jag har mest varit inne med barnen. Igår var det däremot blå himmel och varmt så jag tog med barnen en sväng till stan. Vi lekte i lekparken, besökte djuraffären och köpte glass som vi åt i solen. Önskar att jag hade tagit med kameran. Ni skulle ha sett Eves ansikte efter att ha ätit en hel Magnum. Kan inte förstå hur hon alltid lyckas få mat över hela sig och sin omgivning. Medan Grace är den mest prydliga lilla prinsessa man kan tänka sig. Dom två är verkligen som natt och dag, de är varandras motsatts i allt!
Ímorgon blir det ingen fotbollsträningen, ist är det lagmiddag som gäller innan det blir ett litet avbrott över påsk. Hoppas på en trevlig kväll.
Kan inte alla som läser detta skriva en liten kommentar, vad planerna är för i påsk, något spännande som händer borta i Sverige eller bara något kul :) Vill veta!!! Tack på förhand :)
Pusss

Kommentarer
Postat av: Joy

Jag ska åka iväg på bilmässa i jönköping med arvid och hans kompisar på lördag :) Så vi firar påsk tillsammans. Uhm, något roligt som händer.. ? Ska se om jag kommer på någe.

Jag har sökt högskola nu :) Har du också gjort det?



Vi får bestämma tid så kan vi prata mer på skype sen.



Puss pårey

2011-04-19 @ 12:29:39
URL: http://joyphotography.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag åker till Timo imorron och blir där över påsk :) Ska minsann köpa honom ett påskägg och gömma nånstans i Norrköping så han får leta :D Hihi Träffa några klasskompisar ska jag göra med, och shoppa lite (A)

Puuussss <3

2011-04-19 @ 15:57:07
URL: http://matimo.blogg.se/
Postat av: isa

jag jobbar i påsk! både påskafton och påskdagen, katchiing! välbehövligt efter allt slavande som praktikant :)

2011-04-19 @ 18:40:49
URL: http://izorstarfighter.blogg.se/
Postat av: Josefine

Köp nya Rayban: först till kvarn. Leopard/tortoisefärgade!! Sommarens snyggaste solglasögon till ett riktigt bra pris kolla här för mer info: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-rayban-wayfarer-rb2140-tortoise.html

2011-04-19 @ 18:55:56
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: Carina

bussresa till trav i E-tuna fre, mat hos nettan lörd, ev. middag hos bror sönd. sedan,det vanliga städa,tvätta, fixa altanen och trädgården.

2011-04-19 @ 19:43:12
Postat av: Josefine G

Hej tjejen! Äntligen hittat din blogg! Så nu läser jag för fullt. Så du får uppdatera mycket så jag har något att göra när jag jobbar natt :P

Ska jobba natt HELA påsken. Så det blir sova och jobba och sova för min del! Ta hand om dig!

2011-04-20 @ 02:47:24
URL: http://jossefine.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0